tussentreden, trap

Man met spierreuma; polymyalgia rheumatica (PMR)

De heer van der M. (67) met spierreuma heeft de Easysteppers in zijn huis geïnstalleerd zodat hij thuis kan blijven wonen. Dit is wat hij er zelf over verteld:

"Het traplopen ging steeds moeilijker, of helemaal niet. Ik ben blij met deze Easysteppers vooral op slechte dagen als het minder gaat. Een traplift? Nee hoor! Daar word je alleen maar stijver van."

"Ik heb Easysteppers tot aan de zolder toe i.v.m. mijn spierreuma. Verhuizen is niks voor mij. Ik kan hier nu blijven wonen, bij mijn eigen tuintje en mijn kleinkinderen vinden dit geweldig leuk. Nu met Easysteppers heb ik geen problemen meer", aldus de heer van de M. uit Eindhoven.Andere ervaringen met de Easysteppers"Blokken op de trap, tussentreden"

"Ik woonde al 2 jaar in de huiskamer. Van de huisarts mocht ik de trap niet meer gebruiken. Een traplift was niet mogelijk i.v.m. mijn overgewicht(172 kg) en verhuizen wil ik niet. In april 2015 heb ik de Easysteppers laten plaatsen. Nu kan ik eindelijk, dankzij deze tussentreden, weer boven lekker douchen en naar mijn hobbykamer om te knutselen en te schilderen. Dit had ik veel eerder moeten weten." (A. Brugman)

"Superblij met de Easysteppers"

"Ik wil u even zeggen hoe fijn het is om zonder luxaties van mijn knieën de trap op te lopen en naar beneden ook. Dank u wel" zegt mevr. Natascha C.(26) met een aandoening van het Ehlers Danloss Syndroom (EDS)

"Easysteppers"

"Afgelopen mei hebben wij de Easy Steppers laten plaatsen, mijn man kon de trap haast niet meer oplopen, dat is nu verleden tijd. Hij loopt nu makkelijk naar boven zonder teveel krachtverlies. Prima uitvinding, zo hoef je nog lang niet aan een traplift en blijf je langer zelf in beweging." (Francisca Wesseling)

"Zeer effectief hulpmiddel"

"Sinds eind 2014 maak ik gebruik van Easysteppers. Ik kan nu gemakkelijk naar mijn kamer op de 1e verdieping lopen. Het kost mij weinig energie en blijf toch in beweging. Het gaat sneller dan een traplift, is gezonder en mijn ouders kunnen gewoon naast de Easysteppers traplopen. Iedereen die het bij ons uitprobeert is enthousiast. Het is veel goedkoper dan een traplift en ze worden in een wip gemonteerd op iedere trap."(Hans Slager)

"Easysteppers"

"De easysteppers. Sinds juni 2013 zijn voor mij een prima manier om zonder te veel belasting op de knieën boven te komen." (W. Lispet)

"pracht van een uitvinding"

"Door knieproblemen die niet te verhelpen zijn, werd traplopen steeds pijnlijker en zou een traplift op den duur onvermijdelijk worden. Met de easysteppers is het trappenlopen geen enkel probleem meer !!! Ik ben er dus "superblij" mee." (H v.d. Ende)

"goed hulpmiddel bij traplopen"

"In november 2013 zijn de easysteppers te vinden op onze trap. Wij zijn er ontzettend blij mee, want hierdoor is een traplift niet nodig en is traplopen geen probleem." (E Sportel)

"Tussentreden op de trap"

"Bij het ouder worden ging het traplopen mij steeds moeilijker af. Sinds een jaar heb ik Easysteppers en loop ik weer snel en zonder moeite naar boven. En, omdat ik in beweging blijf, is mijn lichamelijke conditie wat verbeterd. " (Mevrouw J. van Belle)

Bekijk deze korte demonstratiefilm met 5 referenties met: artrose, Spierziekte: ziekte van Duchenne, dwerggroei, morbide obesitas en Cerebrale Parese!

Op de onafhankelijke hulpmiddelenwijzer van Vilans vindt u ook beoordelingen en reviews van gebruikers!